شماره های معتبر خدمات پس از فروش 24 ساعته اماده مشاوره تعمیرات می باشد . مراجعه تکنسین ظرف 2 ساعت (ایاب ذهاب رایگان و گارانتی یکساله )

09191494523    09122850445    icon phone    02188445693     02188420162BACK

دفتر مرکزی : تهران تقاطع سهروردی و مطهری پ 273 *** نمایندگی سایر استانها  - مشکلات متداول و رفع آن

دارای گواهینامه رسمی خدمات پس از فروش از آلمان - مجوز ارایه خدمات مطابق استاندارد ISO - CRM - CMC و ارائه فاکتور رسمی به صورت آنی در منزل (با کد اقتصادی) و ...

Ariston

راهنمای فارسی قهوه ساز اتوماتیک آریستون I MCA 103

راهنمای فارسی قهوه ساز اتوماتیک آریستون I MCA 103  ,  LUCE I MCA 103  ,  MCKA 103 X  

این قهوه ساز خودکار با برگرفتن از تکنولوژی جدید دم کردن قهوه توانایی دم کردن اسپرسو و قهوه با طعم عالی می باشد در این بخش سعی شده تا به صورت ساده و روان نحوه استفاده از این دستگاه برای شما توضیح دهیم .

مشخصات عمومی قهوه ساز I MCA 103 :

ابعاد :

ارتفاع  ( به سانتي متر) : 5/45

عرض ( به سانتي متر) :  5/59

عمق  ( به سانتي متر) :  3/41

ويژگيهاي دستگاه و عملكردها :

جنس :  شیشه ای مشکی کهربایی با دور استیل ( ضد لک )

صفحه كنترل : لمسی

سه عملكرد توزيع قهوه ،آب داغ و بخار

تنظیم دما  و طعم قهوه

ظرف ویژه دانه قهوه (سائیده نشده )

تنظيم سطح سايش و چربی ( خامه ) قهوه

تنظيم مشخصات قهوه : غلیظ ، عادی ، رقیق

علامت برگشت پودر و دانه قهوه

تهیه قهوه  :

اسپرسو ، لیوان کوچک ، متوسط و بزرگ ،  امكان انتخاب يك يا دو فنجان

خود تنظيف مدار آب

سیستم نظافت نیمه اتوماتیک

ظرفیت مخزن  تا 300 گرم دانه قهوه و  1.8 لیتر آب ( تا 8 فنجان )


 قسمت های کلی دستگاه :

A1 سيني آب اضافه
A2 درب سرويس
A3 محل ورود قهوه
A4 ظرف تفاله قهوه
A5 قطعه مخصوص دمکن قهوه
A6 چراغ روشنایی جلویی
A7

Standby دكمه خاموش / روشن حالت

A8 صفحه كنترل و نمایشگر
A9 اتصال کابل برق ورودی
A10 نازل تهیه کاپوچینو و آب جوش
A11 سيني کناری برای نگهداری قهوه های اضافی
A12 مخزن آب
A13 محل خروج قهوه
A14 سيني چكيدن آب اضافه
A15 درپوش مخزن قهوه
A16 ظرف مخصوص قهوه
A17 دكمه تنظیم میزان آسياب كردن
A18 درب ظرف قهوه جوش
A19 قاشق مخصوص ریختن قهوه آسیاب شده اماده
A20 محل قرارگیری قاشق
A21 محل ریختن قهوه به صورت پودر
A22 كابل دستگاه
A23 دكمه اصلي خاموش / روشن
   
B1 صفحه نمایشگر
B2 دکمه منوی اصلی برای تنظیمات
B3 دکمه قفل کودک
B4 دکمه تنضیم میزان استفاده از قهوه یا تلخی قهوه
B5 دکمه انتخاب قهوه یا اسپرسو
B6 دکمه انتخاب آب جوش
B7 دکمه به بالا برای انتخاب در حالت منو
B8 دکمه به پایین برای انتخاب در حالت منو
B9 دکمه تایید مورد انتخاب شده در منو
B10 دکمه تهیه یک فنجان قهوه
B11 دکمه تهیه دو فنجان قهوه
B12 دکمه تهیه تهیه قهوه به صورت کاپوچینو
   
   

 این دستگاه به خاطر داشتن سنسورهای متعدد و تکنولوژی پیشرفته بر روی نمایشگر خود پیغام های متعددی نمایش می دهد که به شرح زیر است :

REMEDY مخزن آب خالی است یا نادرست سر جایش قرار گرفته مخزن را با آب پر کنید و صحیح سرجایش قرار دهید .
GROUND TOO FINE ADJUST
MILL!
INSERT WATER SPOUT!
press OK
قهوه با سرعت کم ریخته می شود دکمه تنظیم ریختن قهوه را یکبار فشار دهید .
GROUND TOO FINE ADJUST MILL!
(alternating with)
press OK (then) FILL TANK !
در هنگام ریختن آب مخزن جابجا شده است یا در مرحله هیدرولیک هوا وجود دارد مخزن را جایگذاری و دکمه ok را فشار دهید پیام آب داغ روی صفحه مشخص می شود و دستگاه آماده استفاده می شود .
     
EMPTY GROUNDS
CONTAINER!
ظرف محتوی قهوه بسیار پر است و از آخرین باری که قهوه در آن ریخته اند بیش از سه روز گذشته است .  ظرف را خالی و تمیز کنید و سر جایش قرار دهید دقت داشته باشید زمانی که ظرف را سرجایش می گذارید کاملا خالی باشد . اگر در مخزن آب باشد و در هنگام استفاده بعدی نیز آب داخل آن بریزید باعث سنگین و انباشته شدن دستگاه می شود .
     
INSERT GROUNDS
CONTAINER!
ممکن است بعد از تمیز کردن ظرف آن را درست سرجایش قرار نداده اید .  درب سرویس دستگاه را باز کنید و ظرف را به طور دقیق سرجایش بگذارید .
ADD PRE-GROUND COFFEE! برنامه تهیه قهوه آماده را قبل از قرار دادن ظرف قهوه انتخاب کرده اید جلوی دهانه دستگاه گرفته شده است .

 جایگاه ظرف قهوه را خارج کنید و دوباره سرجایش بگذارید .

دهانه جلوی دستگاه را به کمک وسیله ای مثل چاقو باز کنید .

DESCALE!
(alternating with)
MEDIUM CUP STANDARD
TASTE
دستگاه باید جرم گیری شود .  برای جرمگیری باید از ماده مخصوص جرمگیر استفاده کنید و مراحل را با توجه به دستورات انجام دهید .
LESS COFFEE ! مقدار قهوه زیاذی را استفاده کرده اید .  مقدار قهوه را از ظرف کاهش دهید و دباره دستگاه را روشن کنید .
FILL BEANS CONTAINER! قهوه تمام شده است .  قهوه به دستگاه اضافه کنید .
INSERT INFUSER ASSEMBLY! ممکن است ظرف مخزن را بعد از تمیز کردن درست سرجایش قرار نداده باشید .  ظرف مخزن را بیرون آورده از اول درست جا بزنید .
CLOSE DOOR ! درب سرویس دستگاه باز است .  درب دستگاه را باز دوباره ببندید .
     
 GENERAL ALARM!  داخل دستکاه خیلی کثیف است .  قسمت های داخلی دستگاه را تمییز کنید

****  در صورت برطرف نشدن هر یک از ایراد های فوق یا تکرار آن فقط با نمایندگی مجاز محصول خود درج شده در کارت گارانتی تماس بگیریید .

 ابعاد استاندارد قهوه ساز آریستون مدل MCA 103 :

 

 سرو قهوه :

با دکمه B4 میزان غلظت قهوه را انتخاب کنید چهار حالت قابل انتخاب

با دکمه B10 یک فنجان قهوه بگیرید .

یا با دکمه B11 با همین غلظت دوبرابر بیشتر قهوه بگیرید .

با دکمه B13 و همین غلظت کاپوچینو یا کافی لته از دستگاه بگیرید .

با دکمه B5 حجم قهوه یا حالت اسپرسو را تنظیم کنید و مراحل بالا را تکرار کنید تا با طعم دلخواه خود برسید .

توجه !!!  (اگر این نکات را رعایت  کنید دستگاه قهوه ساز شما هیچوقت خراب نمی شود )

به کمک ولوم A17 می توانید آسیاب دستگاه را به میزان دلخواه از اندازه ریز تا درشت انتخاب کنید .

هر چقدر دانه قهوه درشت تر آسیاب شود رقیق تر شده و کف بیشتری توولید می کند (اسپرسو)

 سعی کنید از آب تسویه شده در دستگاه استفاده کنید .

پس از هر بار استفاده به کمک برنامه آبکشی دستگاه را تمیز کنید .

مخزن آب اضافه A14 را قبل از سر ریز شدن خالی کرده خشک کنید و درست در جای خود قرار دهید .

از دانه قهوه هایی که دارای کارامل و طعم دهنده هستند به هیچ عنوان استفاده نکنید .

در زمان تهیه قهوه از فروشنده درخواست کنید تا قهوه درشت طبخ شده و قهوه اسپرسو را به صورت ترکیب شده بهتان بدهد .

به ازای هر قهوه ای که از دستگاه می گیرید در قسمت زباله  قهوه یک قرص تفاله ایجاد می شد کامل بودن قرص نشانه سالم بوددن دستگاه است .

ولوم A17 را در زمان آسیاب کردن تنظیم نکید و یا بیش از حد ریز نکنید .

اگر قهوه مرطوب یا ریز داخل دستگاه ریختید درجه آسیاب را در حاللت حداکثر قرار دهید .

در زمان تولید کف شیر به کمک نازل بخار یا آبجوش  هیچگاه اجازه ندهید نازل از شیر خارج شود و قبل از جوشیدن شیر برنامه  را متوقف کنید .

پس از 400 تا 600 با قهوهه یا اسپرسو دستگاه را به کمک جرمگیر  رسسوب زدایی کنید .

هیچوقت بدون ماده جرمگیر اقدام به اجرای برنامه رسوب زدایی نکنید . برنامه DESCALE

انواع اسپرسو که به کمک این دستگاه به همراه شیر و خامه می توانید درست کنید :

لاته :

این کلمه خلاصه شده کافه لاته به معنی قهوه با شیر است. در ایتالیا این نوع قهوه مترادف با کاپوچینو است. در امریکا لاته بر پایه اسپرسو است که با مقدار زیاد ی شیر داغ و با لایه نازکی کف شیر یا هیچکدام از این ها سرو میشود که به سلیقه کافی شاپ دار یا ذائقه مشتری بستگی دارد.

 

کافه اولاته :
قهوه جوشیده ای که به شیر داغ سرو میکنند.

 

لاته ماکیاتو (به ایتالیایی : Latte macchiato) :
در اصل برعکس کافه لاته است یعنی اسپرسو را روی شیر داغ می ریزند.

 

کافه آفوگاتو (Affogato) :

آفوگاتو یک نوشیدنی برپایه قهوه است. آفوگاتو معمولاً از مخلوط کردن یک شات اسپرسو داغ با بستنی یا ژلاتین وانیلی حاصل می‌شود.

 

لانگ بلک :
شبیه به آمریکانو است اما ترتیب درست کردن آن برعکس است. یعنی اسپرسو را به آب داغ اضافه میکنند.

 

لونگو :
حدود یک ونیم لیتر برابر آب را به قهوه آسیاب شده اضافه میکنند که مزه ضعیف تری بدست می آید.

 

کافه ماکیاتو :
مقدار کمی کف شیر را با قاشق روی اسپرسو می ریزند. کافه ماکیاتو را باید از لاته ماکیاتو بدست آورد.

 

موکا :
معمولا لاته ای است که با شکلات مخلوط شده است.

 

رد آی :

فنجانی از قهوه چکیده با یک شات اسپرسو در آن که به آن آل پاچینو هم میگویند.

 

ریسترسو :
آب کمتری دارد و طعم قوی تری از آن بدست می آید.نام دیگر آن اسپرسو کورتو است و در فرانسه به آن کافه سره یا کافه کورت میگویند.

 

رومانو :
اسپرسویی است که با لیمو سرو میشود.

 

گرانیتا :
اسپرسویی است که با یخ و شکر سرو میشود.

 

نی ینتا :
کاپوچینوی بدون کافئین که با شیر بدون چربی سرو میشود.

 

لاته چینو :
یک شات اسپرسو که روی آن یک شیر داغ و یک سانت کف شیر سرو میشود.

 

راپاچینو :
یک شات اسپرسو که با بستنی و کمی شیر یخ سرو می شود.

 

گوچیاتو :
یک شات اسپرسو که با کاپوچینو ی کف کرده سرو میشود.

 

فراپاچینو :
یک شات اسپرسو که با شیر شکر و یخ سرو می شود که همان آیس کاپوچینو است.

 

کافه کرم :
یک شات اسپرسو که با 25 گرم خامه شیرین سرو میشود.

 

کافه آمار تو :
کافه لاته ایست که با شربت بادام سرو میشود.

 

آفوگاتو :
اسپرسویی است که روی بستنی ایتالیایی ریخته و سرو می شود. از قدیم بستنی ایتالیایی وانیلی را برای این نوع قهوه به کار میبردند

 


آمریکانو :
اسپرسو با آب جوش از خیلی قدیم برای این قهوه دو قسمت مساوی اسپرسو و آب جوش به کار میبردند یعنی آب را روی اسپرسو اضافه میکردند.

 

بلک آی :
فنجانی از قهوه چکیده با دو شات اسپرسو در آن.


کاپوچینو مکزیکی :
اسپرسو+عسل+شیر و کف شیر


کاپوچینو کن پانانا :
اسپرسو+خامه فرم گرفته


کاپوچینو ایرلندی :
اسپرسو+کف ماالشعیر در ایران البته


کفه کرتو :
اسپرسو+شکلات مایع+سودا داغ و صدهامدل دیگر.......
از قدیم این طور بوده یک سوم اسپرسو یک سوم شیر داغ و یک سوم کف شیر. در آمریکا کاپوچینو را از کافه لاته با کف شیر بیشتر درست میکنند که اسپرسوی کمتری نیاز دارد.

کورداتو :
اسپرسویی که با کمی شیر گرم بریده شده باشد.

 

کوبانو :
برای این قهوه هنگام آماده کردن به قهوه دمی شکر اضافه میکنند تا طعم آن با قهوه ای که پس از دم کردن شکر به آن اضافه میشود کاملا فرق میکند.شکر را میتوان با مقدار کمی از اسپرسو مخلوط کرد و خوب هم زد و بعد از دم کردن اسپرسو آن را به بقیه شات اضافه کرد.به کوبانو گاهی تینتو هم گفته میشود.

دوپینو :
اسپرسوی دوبل.

 

اسپرسوی کن پانا :
اسپرسویی که خامه شیرین روی آن بگذارند.

 

فلت وایت :
یک قسمت اسپرسو و دو قسمت شیر داغ.

 

آیس کافی :

معمولا به قهوه ای گفته میشود که قبلا دم شده سرد شده و با یخ سرو میشود. در استرالیا آیس کافی به اسپرسویی گفته میشود که با شیر سرد و بستنی مخلوط میشود .بعضی ها هم به جای آن بستنی ایتالیایی بکار می برند. در ایتالیا به آیس کافی کافه فردو میگویند که از قبل شیرین میشود و کاملا سرد اما بدون یخ سرو میشود . در ژاپن آیس کافی را بیشتر در تابستان سرو میکنند که معمولا قهوه چکیده سرد است که با یخ و شربت شکر در کنار آن سرو میشود تا مشتری با ذائقه خودش آن را شیرین کند

موفق باشید .

 

 

راهنمای فارسی , قهوه ساز , تعمیر , کاپوچینو , آریستون , توکار , قیمت , هزینه , حدوود , نمایندگی آریستون , نمایندگی , ایران , تهران , دفترچه , کاتالوگ , کتابچه , اموزش , روش , طرز , تهیه , رسمی , تعمیرگاه , مرکزی , شرق , آسیاب , دانه , قهوه , اسپرسو , تلخ , نمایندگی آاگ , نمایندگی الکترولوکس , نمایندگی بوش , نمایندگی زیمنس

 

شما اینجا هستید: خانه آریستون قهوه ساز و کافی میکر راهنمای فارسی قهوه ساز اتوماتیک آریستون I MCA 103
Gorenje-logo zanussi-logo Electrolux-logo mayerbach-logo bosch-logo neff aeg-logo siemens-logo kenwood-logo indesit-logo general-electric-logo
Haier-logo blomberg-logo deka-logo whirlpool-logo fotile-logo ariston teka-logo snowa-logo daewoo-logo lg-logo samsung-logo
fisherpaykel-logo-2 polysteel-logo force-logo delonghi-logo datees logo smeg-logo akhavan logo beko-logo franke-logo  can-logo  steelalborz-logo
______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______ ______
microwave washing-machines tv-2 refrigerator coffee-maker hood-1 hobs-1 oven microwave vacuum-cleaner dishwasher